Izlase 0 Grozs 0.00
_you_are_offline

Multi-funkcionāls printeris melnbaltām izdrukām A3 formātā (nomai)

Nomas iekārtas kods: 03P-004


Izvēlies pakalpojumu

1.Drukas iekārtas noma (pilns serviss)


Iznomāsim piemērotu printeri un veiksim regulāras toneru maiņas, atbilstoši līgumā noteiktajam izdruku skaitam mēnesī. Veiksim apkopes (1x 6 mēnešos). Nodrošināsim maiņas iekārtu.

2. Drukas iekārtu apkopes un kārtridžu piegāde


Bez maksas veiksim Tava uzņēmuma printeru diagnostiku, noslēdzot līgumu par plānveida iekārtu apkopēm (1 x 6 mēnešos). Parūpēsimies par laicīgām atbilstošu toneru piegādēm.

Biežāk uzdotie jautājumi

Kā izvēlēties labu tonera kaseti savam printerim?
Lai izvēlētos labu tonera kaseti, ir svarīgi ņemt vērā vairākus faktorus, kas ietekmē drukas kvalitāti, lietošanas laiku un izmaksas. 1.Saderība ar printeri - pārliecinieties, ka tonera kasete ir pilnīgi saderīga ar jūsu printera modeli. 2.Kvalitāte - izvēlaties kvalitatīvus tonerus no uzticamiem zīmoliem, kas nodrošina labu drukas rezultātu un ilgstošu darbību. 3.Drukas apjoms - ja plānojat drukāt lielus apjomus vai regulāri, ir vērts izvēlēties toneru kasetes ar lielāku drukas apjomu, lai samazinātu biežu aizvietošanu un izmaksas. 4.Cena un izmaksu efektivitāte: dažreiz lētākas kasetes var izrādīties dārgākas ilgtermiņā, jo tās var būt mazāka tilpuma vai zemāka kvalitāte, kas noved pie biežākas aizvietošanas.


Kādi faktori ietekmē toneru kasetes cenas un kvalitāti? 
Toneru kasetes cenas un kvalitāte tiek ietekmētas dažādiem faktoriem, tostarp ražotāja zīmols, kvalitātes standarti, tonera daudzums un tehnoloģijas izmantošana. Oriģinālās kasetes bieži ir dārgākas un to ražotājs garantē 100% atbilstību viņu ražotā printera modelim. Savukārt alternatīvās kasetes ir lētākas, bet jāarēķinās, ka jāpieērš papildus uzmanība tonera savietojamības datiem.


Kāpēc izvēlēties zīmola GoPrint toneru kasetes? 
Galvenā GoPrint kārtridžu priekšrocība ir izcilā drukas kvalitātes un cenas attiecība. GoPrint toneru drukas kvalitātes līmenis ir līdzvērtīgs oriģinālajām drukas iekārtu ražotāju toneru kasetēm. Droši un uzticami – katra toneru kasete tiek notestēta pirms iepakošanas nemainīgi augstas drukas kvalitātes nodrošināšanai.